witte man stta met handen voor gezicht, het werk wordt een puinhoop door gebrek aan kennis
Advies & Training
Testen van sollicitanten.

Wilt u kwaliteit in huis?
Mensen die u geld opleveren in plaats van geld kosten!


Dan bent u bij ALTRA aan het juiste adres!

U heeft er geen idee van hoeveel bedrijfskapitaal er jaarlijks wordt verspild
door krachten die eigenlijk incapabel zijn voor de functie waarin ze werkzaam zijn!

Behulpzame collega's...

Medewerkers die slecht met de standaard kantoorautomatisering zoals Word en Excel of financiële administratie overweg kunnen krijgen vaak wel hulp van aardige en behulpzame collega's. En vaak valt er na de hulp ook nog wel gezellig wat bij te praten...

Heeft u zich wel eens gerealiseerd dat u op al die momenten TWEE dure onproductieve krachten aan het werk heeft!

Voorkomen is beter dan genezen...


Voor een aantrekkelijk bedrag testen wij uw sollicitanten snel en efficiënt op de ECHTE aanwezigheid van de automatiseringskennis die zij tijdens hun sollicitatiegesprek pretenderen te hebben.

Op deze manier slaat u twee vliegen in één klap;Voordeel 1.


U krijgt minder sollicitanten, maar wel alleen de serieuze en vakbekwame! Vooral als u in de advertentie al aangeeft dat een test m.b.t. de gevraagde automatiseringskennis tot uw standaard selectieprocedure behoort.
Hierdoor wordt het kaf al direct van het koren gescheiden en hoeft u veel minder kostbare tijd en geld te besteden aan de sollicitatiebrieven en selectie!

Voordeel 2.


De laatste serieuze kandidaten die in de eindselectie zitten worden door ons getest en wij evalueren de resultaten  mondeling of schriftelijk naar u toe.
Op deze manier heeft u de zekerheid dat men zich niet "binnen bluft" en eenmaal in dienst uw andere kostbare krachten van hun werk gaat houden. Want dat kost u véél geld.

"Onzichtbare kosten"

En dat jaar in, jaar uit!

Geloof ons; u kunt hiermee duizenden euro's op jaarbasis besparen!De kosten van deze tests.


U zult merken dat de testkosten volkomen in het niet vallen bij de kosten van de wervingscampagne en een nieuw inwerkproces omdat de kracht minder geschikt bleek dan gedacht! Om over het tijdverlies om de functie in te vullen nog maar niet te spreken...

Conclusie.


Bent u bezig met werving van personeel of zit u midden in een sollicitatieprocedure, aarzel dan niet en bel of mail ons even, velen gingen u voor en hebben geen seconde spijt van de indiensttreding van de vakbekwame krachten welke door ons op hun werkelijke kennis geselecteerd zijn!

Daarna kunt ú een weloverwogen beslissing nemen!
"Hij had geen enkel probleem met boeken en verwerken van de inkoop-facturen, dat leek hem juist erg leuk aan de functie...

Totdat Altra bij het testen constateerde dat de goede financieel-administratieve kennis voornamelijk op bluf gebaseerd was!"
witte mannen of vrouwen geven elkaar hand, deal gesloten
Witte man bedankt collega omdat hij zelf geen kennis heeft en geholpen wordt
Witte man zit in zak en as, de functie blijkt veel meer kennis te vereisen
"Zij had erg veel ervaring met Excel...
Na het testen door ALTRA bleek ze slechts 5% van de basis te beheersen"