Wilt u weten hoe wij werken?


Altra heeft een zéér brede ervaring in uiteenlopende branches.
Zowel op gebied van business software als op gebied van organisatie en bedrijfsadvies op maat. Daardoor kunnen wij voortreffelijk met ú meedenken en weten wij wat er in úw bedrijf speelt en vooral wat er nodig is voor efficiënter en, last but not least; kostenbesparender werken!

"Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs!"

Een greep uit onze klanten...

Rugo Logistics logo bij Altra Advies en Training op de website

Rugo Logistics.


Voor het verzorgen van de volledige logistieke afwikkeling in Oost- en Centraal Europa zijn vele grote ondernemingen al jaren bij Rugo Logistics aan het juiste adres. Ook voor Warehousing en Order picking is Rugo een professionele partner. Altra is regelmatig voor Rugo aan het werk om de krachtige King Enterprise software geheel op maat aan te passen aan de wensen van Rugo en haar klanten. Tevens verzorgen wij opleidingen en meertalige Microsoft Office-365 sjablonen om de efficiëntie nog verder te verhogen.

Sallandse Wegenbouw.


De Sallandse Wegenbouw mogen wij al vanaf de jaren negentig van de vorige eeuw tot onze klanten rekenen. En daar zijn we erg trots op. De fijne sociale sfeer en het maatschappelijk verantwoord ondernemen wat erg hoog in het vaandel staat bij dit bedrijf spreekt ons ook enorm aan. Automatisering wordt efficiënt en breed ingezet bij "de Sallandse", voor opleiding en om- en bijscholing en adviezen zijn ze dan ook al jaren bij Altra aan het goede adres.

Het Balkon.


Het Balkon is gevestigd in de historische binnenstad van Zutphen. De locatie mag dan oud en historisch zijn, de bedrijfstrainingen die men verzorgt op gebied van interventiekunde, coaching en persoonlijke ontwikkeling zijn hélemaal van déze tijd. Altra verzorgt al 17 jaar de financiële en facturatiesoftware van King en voorziet al jaren in adviezen en bouw en onderhoud van hun opleidings-databasetoepassing en verzorgt daarnaast opleidingen Office en King.

Hollandia Matzes.Wie kent ze niet, de bekende ronde crackers in de oranje doosjes. Deze lekkere klassieker wordt geproduceerd in ons eigen Twente! Altra mocht hier de volledige bedrijssoftware van King verzorgen inclusief productie-modules en EDI koppeling met de grote afnemers in de food-branche.

Alfa Europe.Onze King Enterprise software helpt deze internationaal opererende industriële handelsondermening elke dag met orderbeheer, facturatie, CRM en logistiek. Ook maakt Altra div. maatwerk-toepassingen. De topklasse gespecialiseerde kleppen van Alfa worden wereldwijd bij grote spelers in de off-shore, water- en koelinstallatie en industrie toegepast.

Raasveld Expertise.Toonaangevend in Nederland op het gebied van Letselschaderegeling. Zo mogen we Raasveld Expertise gerust omschrijven. Met een zeer menselijke kijk op de schadezaken en enorme expertise en kennis in eigen huis zijn zij een belangrijke partner voor vele verzekeraars en slachtoffers. Altra heeft niet alleen alle medewerkers opgeleid op ICT gebied maar verzorgt ook de software voor de financiële administratie.

Scholen St."Ieder kind telt".Maar liefst 12 scholen in de regio vallen onder deze stichting. De directies en secretariaten wilden qua ICT absoluut bij de tijd blijven om het onderwijzend personeel optimaal te kunnen ondersteunen. Altra heeft daarom al enige keren opleidingen verzorgd. We hebben dan ook leuke reviews van de directie, vraag er gerust om!

Hegeman Bouwbedrijven.Hegeman is een goede naam in de bouw. Niet alleen woningen maar ook vele grote kunstwerken zoals bruggen, viaducten, aquaducten kwamen tot stand door hun vakmensen. Kwaliteit wordt hier met de bekende grote K uit het Oosten Des Lands geschreven. Altra verzorgde opleidingen Excel, Windows en Word voor o.a. P&O, omscholing en uitvoerders van Hegeman Beton en infra, en diverse werkmaatschappijen zoals de ABM Belbouw en Hodes bedrijfsonderdelen.

Advies & Training
Witte man zit op stapel boeken met reviews over Altra in Nijverdal

Zorgsaam Twenterand.


Deze professioneel gerunde stichting neemt in de regio Twenterand een zeer belangrijke plaats in, met ouderenwerk, jongeren-activiteiten en allerlei maatschappelijke projecten. Onze King software is al jaren de financiële spil in het geheel. Ook wordt uiteraard facturatie en incasso van honderden ouderen-alarmeringssystemen en alle activiteiten vanuit King gerealiseerd. Altra ondersteunt het management al vele jaren met adviezen en inrichting op maat van hun software.

Koers Oost logo bij Altra Advies en Training op de website

Koers Oost Personeelsdiensten.


Met meerdere vestigingen, in Overijssel en Gelderland behoort Koers Oost tot een belangrijke speler op de uitzend- en personeelsdienstenmarkt. De prachtige nieuwbouw maakt verdere groei mogelijk. Onze King software is altijd toegespitst op ondernemingen die willen groeien, dat kan dan ook probleemloos en voordelig, aangezien je bij King voor hetzelfde bedrag een onbeperkt aantal administraties mag draaien! Altra verzorgt deze software voor Koers Oost en doet waar nodig ondersteuning of advies.

PRM Rotomoulding logo bij Altra Advies en Training op de website
PRM Rotomoulding.


PRM Rotomoulding is als één van de weinigen in de wereld in staat om de allergrootste kunststof producten, tot wel 6,5 meter doorsnede, uit één stuk te produceren in hun grote Rotatiegiet-productiefaciliteit in Rijssen. Afwerking met robots en 3D laserscanning; PRM heeft het in huis! Ze mogen dan ook in Nederland en internationeel vele zeer grote bedrijven en fabrikanten tot hun vaste klanten rekenen zoals John Deere, Bredenoord en vele anderen. Onze KING ERP Financiële-, Logistieke-, en Productiesoftware samen met een geïntegreerd Warehouse Management barcode-scansysteem met handcomputers zorgt ervoor dat men qua cijfers, relatiebeheer, productie en voorraad weet waar men staat. Hoewel men veel kennis van King heeft opgedaan in eigen huis is Altra regelmatig van de partij qua organisatie- en software / inrichtingsadviezen, maatwerk-rapporten, opleiding of tips om nog efficiënter te kunnen werken.

Oostwerk administratief bedrijf.Met vele honderden administraties, draaiend in onze krachtige King financiële en facturatiesoftware is Oostwerk een professionele ondersteuner voor vele starters en kleinere bedrijven. Ook medewerkers met enige afstand tot de arbeidsmarkt worden uitstekend begeleid en ingezet om administratief werk tot een goed einde te brengen en de aan hun toevertrouwde klanten optimaal te ondersteunen.

A3 Regioadvies logo bij Altra Advies en Training op de website

A3 RegioAdvies.A3 staat voor Administratie, Advies en Assurantie. A3 is een regionaal opererend administratiekantoor wat een breed pakket aan diensten levert aan haar klanten. A3 is al een zeer goede relatie van Altra vanaf ons beider oprichting, in hetzelfde jaar in de negentiger jaren.
Het spreekt dan ook voor zich dat wij naast de financiële software ook bedrijfs-advisering, ICT oplossingen en uiteraard opleidingen verzorgen!

Zorgaccent.


Altra is al vele jaren de huis-opleider van Zorgaccent op gebied van ICT-trainingen.
Enige jaren geleden hebben we meer dan 700 medewerkers geschoold op gebied van Office Word, Excel en andere applicaties. Ook hebben we hiervoor het gehele voortraject ingevuld, zoals niveau-intakes, databaseregistratie en evaluatie. Regelmatig scholen we nog nieuwe instromers of reïntegratietrajecten.

Batenburg Industriële elektronica.Een dynamisch en erg enthousiast team met medewerkers van Batenburg mochten we hier ontvangen voor Excel en Excel gevorderden opleidingen. Dit geeft ook een goed beeld van deze organisatie; klantgericht, professioneel en dynamisch. Men heeft geleerd optimaal Excel in te zetten in allerlei interne processen, zoals kwaliteitsbewaking, registratie, inkoop en andere disciplines. Kortom, een bijzonder fijn team waar we erg leuke herinneringen aan bewaren!

MS Pallets logo bij Altra Advies en Training op de website

MS Pallets.Gevestigd in het Twentse Den Ham al jaren gebruikers van onze King CRM- en handelssoftware.
MS Pallets levert gebruikte en nieuwe pallets en is uitstekend in staat mee te denken of zelf te produceren zodat de klant 100% waar voor zijn geld krijgt op gebied van interne opslag en transport van zijn producten op exact de juiste pallet, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft. Met hun grote opslaglocatie en eigen transport zijn zij een belangrijke speler op de pallet-markt.

Finkers logo bij Altra Advies en Training op de website

Finkers Hairdesign.Finkers levert haarwerken aan vele specialisten in Nederland, met voorraad van eenvoudige modellen tot zeer exclusieve uit Amerika geïmporteerde typen kunnen zij aan elke vraag voldoen. De enorme know-how wordt tijdens trainingen overgedragen en voor het complete voorraadbeheer, CRM en financiële gedeelte maken zij gebruik van King Handels-software van Altra. De medewerkers van Finkers staken er vanaf dag 1 tijd in om het maximale aan efficiency en rendement uit onze King software te halen en dat vinden wij altijd erg prettig! Ook wordt er gewerkt met een professionele aan King gekoppelde webshop en on-line maatwerkprogramma.

Heca logo bij Altra Advies en Training op de website

Heca Tooling.Als er één bedrijf is waar je vragen over metaalbewerking in de breedste zin van het woord kunt neerlegen dan is het HECA wel. Op elk probleem, op gebied van metaal verspanen hebben zij het juiste antwoord op maat. Door onze organisatie-adviezen en efficiënte inrichting van de King ERP en CRM software bespaart HECA tijd en geld en blijft men optimaal slagvaardig. HECA wil met minimale tijd het maximale doen. En dáár zijn ALTRA  en King erg goed in!

Splash logo bij Altra Advies en Training op de website

Splash Carwash.Milieuvriendelijk en vooruitstrevend zorgen voor schone personenauto's en bedrijfswagens in de regio is het motto van Splash. Onze King software helpt daarbij uitstekend met alle facturatie aan bedrijfsklanten en neemt het boekhoudkundig gedeelte voor zijn rekening. Als u wasstraten links laat liggen uit angst voor krassen moet u het zeker eens bij Splash proberen, door hun zorg in het voortraject en geavanceerde technieken gaat uw geliefde 4-wieler mooier dan ooit en krasvrij weer de weg op!

Deltex logo bij Altra Advies en Training op de website

Deltex.Als gerenommeerde fabrikant bedienen zij winkels, grote accounts en overheid met volledig in Nederland geproduceerde dekbedden, kussens en andere "goede nachtrust"-gerelateerde producten. In de moderne productiefaciliteit in Delden werken zij met onze KING Enterprise en productiesoftware, inclusief Warehouse Management barcode-scanoplossingen op de werkvloer en in de logistiek. Ooit al gestart met King software toen dit nog in DOS werkte in de tachtiger jaren van de vorige eeuw, nu geheel up-to-date. Altra en Deltex werken dan ook nauw samen om dit ook zo te houden voor de toekomst!

Kriatief logo bij Altra Advies en Training op de website

Kriatief.Als groothandel voor naaischolen en mode-ateliers in geheel Nederland levert Kriatief elke knoop, kleur band, stof, naald of rits die je maar kunt bedenken. De facturatie, uiteraard digitaal, gebeurt vanuit door ons geleverde degelijke en vertrouwde King Handel PRO software. Om optimaal efficiënt te werken komen ook verkoopboeken met foto's rechtstreeks uit King. Door de flexibele "Vrije Rubrieken" in King is het een fluitje van een cent om wasvoorschriftsymbolen, en allerlei zeer specifieke bedrijfsinformatie als maatwerk te integreren in het handels of facturatieproces. En dat zònder torenhoge "maatwerkkosten".  Ook hebben zij een naadloos aan King gekoppelde webshop.

Buurman Oldenzaal logo bij Altra Advies en Training op de website

Buurman.Als u op zoek bent naar een totaalpartner voor facilitaire producten is Buurman een aanrader! Van theezakje tot bedrijfskleding, veiligheidsschoen tot handzeep, bedrukking van kleding, men kan het. Snel met de eigen bezorgdienst tegen gunstige condities "one stop shopping" geleverd. Onze King Enterprise software helpt daar dagelijks een flink handje bij om alles qua relatiebeheer, prijsafspraken, voorraad en inkoop in goede banen te leiden!  Ook hebben zij een aan King gekoppelde webshop voor snel B2B online bestellen!

EuromouldingsVele producten die we dagelijks zonder nadenken in de hand nemen, zoals shampoo, fritessaus, motorolie en vele andere producten worden schoon en handig verpakt in de kunststof producten van Euromouldings. Het leuke en enthousiaste team en directie van dit bedrijf heeft bij ons een aantal opleidingen gevolgd, maar ook hebben we in het verleden specifieke zaken gedaan m.b.t. advies en opleiding voor de productie en technische dienst.

Leverink transport logo bij Altra Advies en Training op de website
Smellink logo bij Altra Advies en Training op de website

Smellink Group.Op gebied van luxe- en professioneel linnengoed, zoals bed- en hotellinnen, van theedoek, tot kussen en van waslapje tot exclusief donzen dekbed is Smellink een belangrijke partner van o.a. retailbedrijven, horeca- en hotelketens. King Enterprise ERP software is voor dit soort bedrijven gemaakt! Uiteraard in combinatie met volledige barcodescanning op gebied van Warehouse management en order picking in hun moderne en goed geoutilleerde magazijn.

U ziet het terug in onze referenties... Wij hebben ervaring in echt elke branche!

En, u weet het... onze klanten zijn onze beste ambassadeurs!

Stichting De Welle.


In ons eigen Nijverdal en omliggende kernen is Stichting de Welle een zeer belangrijke schakel bij ouderenzorg, jongerenwerk, maatschappelijke projecten en minima. Vrijwel alle medewerkers hebben bij ons van Microsoft Office Word en Excel alle kneepjes geleerd. Ook hebben we DTP en grafisch werken gedaan met alle medewerkers die verantwoordelijk zijn voor affiches, uitnodigingen, promotie-drukwerk en andere creatieve uitingen van De Welle.

Relaties.Graag laten wij u daarom kennismaken met enkele bedrijven waarvoor wij zoal in de weer zijn. We hebben bij sommige bedrijven ICT- of andere opleidingen verzorgd, soms alleen voor een directielid of het hele verkoopteam, maar ook bedrijfsbreed voor enkele tientallen tot wel meer dan 700 medewerkers! Bij andere bedrijven hebben wij advies gegeven m.b.t. de organisatie of optimale toepassing van Office of leveren en implementeerden wij gebruiksvriendelijke en krachtige ERP Business software of barcodescanning-systemen.
Inncempro logo bij Altra Advies en Training op de website

Inncempro BV.


Inncempro staat voor kwalitatief hoogwaardige en innovatieve afwerkingsproducten voor de bouwwereld.
Onze King Logistiek software helpt hun dagelijks met het CRM /relatiebeheer en beheer van de orderportefeuille en inkoop. Naast specialist in cementvezelproducten hebben zij ook meerdere "Green products" certificeringen.

Unilever.De afgelopen jaren hebben we als "preferred supplier" bij Unilever Ola en Ben & Jerry vele trainingen gedaan. Onder andere voor hun geavanceerde en medewerker-vriendelijke kwaliteitssystemen en voor de technische dienst en productieleiders. Maar soms ook voor omscholing of reïntegratie.

Sallandse Wegenbouw logo bij Altra Advies en Training op de website
Referenties.

Wilt u graag weten wat onze klanten vinden voordat u besluit de knoop door te hakken en met ons in zee te gaan? Geen probleem. Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs! Klanten voor wie wij Cybersecurity onderzoek of Cyber veiligheidstraining deden komen in deze lijst niet voor. De reden hiervoor begrijpt u natuurlijk.

Wesealit logo bij Altra Advies en Training op de website

Wesealit.Op gebied van professionele afdichtings-oplossingen en seals is Wesealit een toonaangevend bedrijf. De in-house technische kennis op gebied van mechanische seals en toepassing van speciale materialen is ongeëvenaard. Wij waarderen het dan ook zeer dat het team van Wesealit voor Altra en onze King Handelssoftware heeft gekozen om hun Nederlandse en Internationale industriële klanten optimaal te bedienen. Wesealit is ook een bedrijf die graag alles uit King wil halen wat erin zit, en dat biedt veel mogelijkheden voor optimale efficiëntie en tijdwinst!
 

Van Heck logo op website Altra Advies & Training

Van Heck Badkamers.


Van Heck is een internationaal opererende groothandel, fabrikant en importeur van exclusieve badkamermeubelen en sanitair. De toonaangevende styling spreekt zeer veel professionele retailers in o.a. Nederland en Duitsland aan. Altra Advies & Training verzorgt al meer dan 12 jaar de KING Enterprise software, en King WMS barcode-scan en logistieke oplossingen, trainingen en opleiding, alsmede digitale factuuropslag en herkenning voor dit vooruitstrevende bedrijf.

Zorgsaam twenterand logo bij Altra Advies en Training op de website

Leverink Transport.Een betrouwbare logistieke partner voor ú en al jarenlang een gewaardeerde King-softwareklant van Altra. Gelet op de grote vloot aan trekkende eenheden en nog veel meer trailers met daarnaast warehousing en opslag hebben zij een grote factuurstroom. Recentelijk hebben we middels onze Factuur2King scan-en-herken software dit verder geautomatiseerd. Dat de financial controller zeer bedreven is in King en op ICT gebied is voor ons en voor Leverink transport BV een groot pluspunt!

Alfa Europe logo bij Altra Advies en Training op de website