Masterclass Word


Voor wie is dit bestemd?


Als je denkt; "Iets leren over Word? Niet nodig! Dat ken ik al heel goed" dan is deze Masterclass echt iets voor jou!
Juist de zaken die je NIET kent maar die je veel tijd kunnen besparen of je werk naar een veel hoger niveau kunnen tillen leer je in déze Masterclasses. Denk aan werken met secties, samenvoegen met Excel databases van uitnodigingen, beurstickets, badges en etiketten, bouwen van gebruiksvriendelijke sjablonen in huisstijl en nog veel meer zaken die niets met de basiskennis van Word te maken hebben maar voor elke echte professionele secretaresse, personal assistant of office manager van groot belang zijn.
Een ideale Masterclass om binnen je opleidingsbudget of ontwikkelingsplan te volgen!


Kwaliteit èn persoonlijke aandacht!

Onze Masterclasses Word voor gevorderden staan door de groepsgrootte van max. 4 personen garant voor exclusieve en persoonlijke aandacht en begeleiding. En niet te vergeten ruimte voor uw eigen vragen en echt behalen van het leerdoel!


U krijgt full color lesmateriaal, mooie praktijkgerichte en leerzame cases tijdens de les, en de mogelijkheid tot downloaden van extra Excel oefencases na afloop.

Al onze Masterclasses zijn erg praktijkgericht door onze jarenlange ervaring in vele branches van het bedrijfsleven!


Overige cursusinformatie.

Noodzakelijke voorkennis: afhankelijk van de te volgen Masterclass, wel goed kunnen werken met Windows.

Cursusduur: iedere Masterclasses omvat een geheel afgerond lesprogramma en duurt één dag.

Groepsgrootte: max. 4 personen, ook privéles is mogelijk, bel even voor uw individuele wensen.

Catering: een uitgebreide lunch, koffie, thee, frisdrank en lekkere versnaperingen zijn inbegrepen.

Tevens inbegrepen is ons fraaie full color cursusmateriaal (ideaal naslagwerk!) oefenbladen en schrijfgerei.

Locatie: onze trainingslocatie in Nijverdal, gratis parkeren op eigen terrein, overdekt stallen van tweewielers.

Advies & Training
"Ik had nu in no time 250 badges voor onze sales-seminar gereed en het zag er nog gelikt uit ook"

Masterclass Word 1.


Geavanceerd samenvoegen, databasekoppelingen en velden.Samenvoegen of Mail Merge met een database was vroeger een brief en liep via een 'Wizard'. Maar je kunt als Word-professional véél meer met deze functie, zoals een persoonlijke E-mail-mailing met voor iedere klant een persoonlijke mail met zijn eigen gegevens en geen lijsten met BCC meer. En wat dacht je van maken van badges, uitnodigingen, tickets of tegoedbonnen waarbij meer databaserecords op één Wordblad komen. Ook kun je werken met speciale velden waardoor Word meedenkt en bijvoorbeeld bij klanten van Evert een andere tekst in de uitnodiging zet dan bij zijn collega. Zo zijn er legio mogelijkheden die jij als Office-professional hoort te beheersen.

Masterclass Word 2.

Professioneel Grafisch werk en DTP maken in Word.Steeds vaker willen we snel in eigen huis een digitale PDF leaflet maken, infoblad, flyer of bedrijfspresentatie op A4 formaat. In deze Masterclass leer je hoe echte DTP-ers denken en werken en hoe je het verschil maakt tussen een A4 met een paar plaatjes erin en een gelikt grafisch document!
Je leert ook DTP termen zoals aflopend, schreef en schreefloos, registeren en andere zaken die net het verschil maken tussen 'hobbywerk' en 'professionele layout'
Tevens komt het belang van lettertype-keuze, en design elementen aan de orde. Kortom niet alleen een erg leerzame Masterclass maar ook een erg leuke!
(Je ontvangt bij deze cursus een USB flashdrive met duizenden designelementen, letterstijlen en cliparts)

Masterclass Word 3.
Geavanceerde Word-functionaliteit voor professionals.

In deze masterclass komen belangrijke maar minder bekende Word-technieken aan de orde.
Denk aan het zelf bouwen van beveiligde huisstijl-sjablonen zodat het afgelopen is met het gerommel dat de helft van het bedrijf Times Roman gebruikt en de andere helft Calibri.
Tevens leer je het nut van werken met Secties en kolomindelingen.
Ook komt het beheren van grote genummerde documenten aan de orde. Dit is zonder de juiste kennis meestal een 'verspring-drama'. We leren hoe je volautomatisch indexen en 'diepe' nummering kunt integreren die zichzelf volautomatisch bijwerkt bi jverwijderen of tussenvoegen van bladen. Dit is ideaal voor ISO handboeken, manuals, proceshandleidingen, personeelsgidsen etc. Deze Masterclass is hierdoor een 'Must' voor Office-professionals zoals secretaresses, Office managers, en medewerkers/sters van het bedrijfsbureau.

"Ik ergerde me rot, Iedereen deed maar wat in het bedrijf met opmaak, nu ik zelf Word sjablonen kan bouwen hebben we eindelijk één strakke uitstraling!"
"Ons ISO-handboek was één drama, alles versprong en nummering 1.4.2 enzo moest allemaal met de hand. Nadat ik bij ALTRA ben geweest kan ik het met een paar klikken bijwerken en regelen! "