Word 2010.

Word “echt” leren beheersen?

Veel mensen zijn zelf van mening dat ze aardig goed met Word kunnen werken. Wij zijn het daar vaak niet mee eens. Er blijkt vaak nog erg veel ruimte te zijn om niet alleen véél sneller, maar vooral met véél minder ergernis prachtige Word-documenten te produceren.

Word-ergernissen.

Er wordt in Word nog heel wat afgerommeld met de spatiebalk en met de tab-tab-tab-tab functie om zaken uit te lijnen of op een bepaalde positie op papier te krijgen. Nummering wordt vooraf ingetypt en ISO handboeken staan vol met verkeerde, handgetypte 2.1.1. nummeringen en vol met tabs en spaties in een vertwijfelde poging alles netjes en onder elkaar te krijgen! Of men gebruikt ten onrechte overal maar tabellen voor om het gebrek aan Word-kennis te compenseren en een beetje verschoond te blijven van veel ergernis…

Het resultaat?

En dat, terwijl elk Word document op voorhand “onderuit” gehaald wordt als u zich aan bovenstaande zaken schuldig maakt, of waar dan ook in Word meer dan één spatie of meer dan één tab gebruikt! Een hele hoop ergernis en tijdverlies tijdens de opmaak. En…tekst die overal naartoe springt, behalve op de goede plaats.

Herkent u iets van het bovenstaande?

Dan kunnen wij een wereld voor u laten opengaan. Waarin u WEL goed met Word leert werken. Snel en efficiënt. Probleemloos opmaken, geen ergernis meer. We pakken uw problemen aan terwijl we de zaken die u wèl allang weet gewoon links laten liggen. En dit alles is ook nog in héél weinig tijd te leren!

Bent u helemaal nieuw in Word of in tekstverwerken?

Ook dan gaan we u uitstekend Word leren, dit keer vanaf de basis. U leert dan snel fraaie professioneel ogende documenten typen en opmaken. En geloof ons; onze originele en leuke oefeningen maken het tot een plezier om met de lesstof bezig te gaan.

Intaketestje of gesprek.

Garantie voor succes en klanttevredenheid! Vaak doen we een intakegesprek of testje vooraf om de juiste niveaus bij elkaar in dezelfde groep te krijgen; alleen bij homogene groepen kunnen wij het behalen van het leerdoel garanderen èn hebben onze klanten ook véél meer plezier in de cursus! Dit evalueren we, afhankelijk van de afspraak, met de cursist of met de opdrachtgever, P&O manager of reïntegratiepartner met daarbij een duidelijk kostenplaatje, wat vaak meevalt!

Bedrijfsgericht en individueel!

Indien u met bijv. een groepje van enkele mensen van hetzelfde bedrijf meedoet, zoals "secretariaat" of "verkoop binnendienst” dan is het geen enkel probleem om deze cursus voor u "op maat" toe te spitsen op de werksituatie. Indien het wenselijk is kunnen we ook (mede) gebruik maken van bijv. bonnen of formulieren van uw bedrijf als lesstof!

Inhoud cursus tekstverwerking met Word 2010.

Overige informatie over deze cursus.

Noodzakelijke voorkennis: U dient Windows, opslaan in mappen e.d. goed te beheersen. Eventueel kunt u bij ons eerst een voorloopcursus “Windows” volgen. Cursus is ook beschikbaar voor Office-versies: Word 97 t/m 2003.

Cursusduur en kosten: 3-4 lessen of afhankelijk van niveau en groepsgrootte. 
Overdag of ’s avonds, in overleg met u kunnen bedrijfscursussen ook eind van de middag of begin ochtend gegeven worden i.v.m. minimaal productiviteitsverlies. Bel of mail ons even vrijblijvend wanneer de eerstvolgende cursus gepland staat en over de actuele prijs, die u zeker zal meevallen!

Groepsgrootte: 1 tot 8 personen, vaak van het eigen bedrijf, ook privéles op maat is mogelijk. 
Door de kleine groepsgrootte krijgt u individuele begeleiding. Deze groepsgrootte staat dan ook garant voor een gezellige sfeer en volop aandacht! Echt véél beter en fijner dan les krijgen in een grote onpersoonlijke groep waar u zelf vanuit een boek maar moet aanrommelen.

Studiebelasting: De stof goed bestuderen en oefenen achter de PC. 
Elke week het gedeelte waar de les over ging goed doorlezen en een paar leuke praktijkopdrachten maken op de eigen PC om het geleerde te oefenen. U bent dan weer helemaal klaar om de volgende les weer wat nieuws bij te leren!

Inbegrepen in de cursus: volledig in kleur gedrukt lesmateriaal in een fraaie stevige ringband, een snelle, aluminium USB stick met daarop alle praktijkopdrachten en handige hulpprogramma’s. 
Deze stick is ook erg waardevol om later nog eens terug te kijken en opdrachten of voorbeelden te openen om voor uzelf dingen “na te maken”. Tevens is altijd inbegrepen: schrijfgerei, koffie, thee, versnaperingen en gezelligheid!

Examen en certificering. In overleg met het bedrijf of opdrachtgever wordt bepaald of men afsluit met een toetsing, na afloop ontvangt men dan een certificaat.
Wij adviseren dit wel, het is een leuke bevestiging voor bedrijf èn voor de cursist dat de energie die erin gestopt is ook vruchten heeft afgeworpen!

Voor 2019 staan er geen groepstrainingen meer gepland i.v.m. andere projecten die wij hebben.


computercursus, Nijverdal, twente, Overijssel, salland, Rijssen, Holten, Hellendoorn, Daarle, Daarleveen, Vriezenveen, Almelo, Hengelo, Enschede, Delden, Goor, Raalte, Mariënheem, Zwolle, Wijhe, wierden, Borne, Aadorp, Geesteren, Rijssen, Goor, Enter, Oldenzaal, Luttenberg, Lemele, vroomshoop, computertraining, computer, training, cursus, regio, haarle, nieuw heeten, Altra, praktijkgericht, praktijkgerichte, praktijkopdrachten, Word, wordtraining, training word, examen, certificering, groepsgrootte, studiebelasting, sneltoetsen gebruiken in word, tekstverwerken, tekstverwerking kleine groepen, individueel