Onze klanten...

Wilt u weten hoe wij werken?

Altra heeft qua adviezen met betrekking tot de juiste Business software voor uw bedrijf en op gebied van opleidingen een zťťr brede ervaring in uiteenlopende branches. Mede daardoor kunnen wij voortreffelijk met u meedenken en weten wij wat er in ķw bedrijf speelt en wat er nodig is voor efficiŽnter en vooral kostenbesparend werken!

Referenties en reviews.

Graag laten wij u kennismaken met enkele bedrijven waarvoor wij zoal in de weer zijn. We hebben bij sommige bedrijven ICT of andere opleidingen verzorgd, soms alleen voor een directielid of het hele verkoopteam, maar ook bedrijfsbreed voor enkele tientallen tot wel meer dan 600 medewerkers! Bij andere bedrijven hebben wij advies gegeven m.b.t. de organisatie of King Business software geleverd en geÔmplementeerd.

Wilt u graag weten wat onze klanten vinden voordat u besluit de knoop door te hakken en met ons in zee te gaan? Geen probleem. Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs! Bel of mail ons even vrijblijvend en wij sturen u door onze klanten zelf geschreven reviews in PDF formaat, of brengen u in contact met bijv. een directielid of opleidingscoŲrdinator bij het bedrijf zodat u uw vragen over ervaringen met Altra, onze opleiding of software direct kwijt kunt!

U weet het… Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs!

Een greep uit onze klanten.

Rugo Logistics

Rugo Logistics.

Voor het verzorgen van de volledige logistieke afwikkeling in Oost- en Centraal Europa zijn vele grote ondernemingen al jaren bij Rugo Logistics aan het juiste adres. Snel en slagvaardig schakelen is nodig in de logistiek, maar ook op ICT gebied. Altra is dan ook regelmatig voor Rugo aan het werk om de krachtige King software geheel op maat aan te passen aan de wensen van Rugo en haar klanten. Tevens verzorgen wij opleidingen en office-sjablonen om de efficiŽntie nog verder te verhogen.

Basis Consult

BasisConsult.

Op scholen is automatisering, het sturen van huiswerk en projecten en perfect volgen van leerlingen niet meer weg te denken. Basis Consult levert met haar Klasseplan software een enorm gebruiksvriendelijke en vooruitstrevende oplossing op dit gebied. Uiteraard willen ze zelf de zaak administratief en facturatie-technisch ook perfect op orde hebben, vandaar dat de gebruiksvriendelijke King software deel uitmaakt van hun kantooromgeving.

Platenkamp Aannemingsbedrijf

Platenkamp Borne.

Al vanaf 1910 staat dit degelijke en dynamische familiebedrijf garant voor onderhoud, kwaliteit en veiligheid bij bruggen, sluizen, waterkeringen en vele andere essentiŽle voorzieningen en bouwwerken. Altra verzorgt opleidingen van diverse aard, van fotografie tot Excel

Ezendam Autorijschool Hengelo

Ezendam Rijschool.

Of men nu het A rijbewijs, B of E wil halen, bij Ezendam wordt deze klus met moderne voertuigen en praktijkgerichte lessen snel tot een goed eind gebracht. Uiteraard komt er op de achtergrond heel wat kijken om ook alle kosten van examens, lessen en boeken en uiteraard het wagenpark correct te administreren. Deze klus is wel toevertrouwd aan King Software die dit snel en betrouwbaar voor zijn rekening neemt.

Sallandse Wegenbouw

Sallandse Wegenbouw.

De Sallandse Wegenbouw mogen wij al vanaf de jaren negentig tot onze klanten rekenen. En daar zijn we trots op. De fijne sociale sfeer en het maatschappelijk verantwoord ondernemen van het bedrijf spreekt ons ook enorm aan. Automatisering wordt efficiŽnt en breed ingezet bij "de Sallandse", voor opleiding en omscholing zijn ze dan ook al jaren bij Altra aan het goede adres.

Het Balkon Vasse

Het Balkon.

Het Balkon in Vasse is gevestigd in een authentiek klooster met een prachtige kloostertuin. De locatie mag dan historisch zijn, de bedrijfstrainingen die men verzorgt op gebied van coaching en persoonlijke ontwikkeling zijn helemaal van deze tijd. De catering van Het Balkon tijdens trainingen staat op eenzame hoogte. Altra verzorgt de financiŽle en facturatiesoftware van King en voorziet al jaren in advies over databasetoepassingen en opleidingen.

Hovek Projectinrichting Enter

Hovek Projectinrichting.

Met drie vestigingen is deze professionele projectinrichter uit Enter een gevestigde naam in Nederland. Een degelijke organisatie die efficiŽntie hoog in het vaandel heeft staan. Altra heeft hier jaren geleden de opleidingen verzorgd op gebied van Office. Recentelijk hebben we de medewerkers bijgeschoold middels een migratietraining Office 2010. Zo blijft Hovek snel en slagvaardig op ICT gebied.

Hollandia Matzes Enschede

Hollandia Matzes.

Wie kent ze niet, de bekende ronde crackers in de oranje doosjes. Deze klassieker wordt geproduceerd in ons eigen Twente! Altra mocht hier de volledige bedrijssoftware van King verzorgen inclusief productie-modules en EDI koppeling met de grote afnemers in de food-branche.

Ko Mulder bedrijfswageninrichting Nijverdal

Ko Mulder bedrijfswageninrichting.

Bedrijfswagens die qua inrichting het bedrijf van de klant passen als een handschoen is de specialiteit van Mulder bedrijfswageninrichting. Gelukkig wordt aan opleiding en zorgen voor een efficiŽnte organisatie achter de schermen net zo goed gezorgd. Altra mocht hier met haar opleidingen aan bijdragen.

Mekufa Vroomshoop

Mekufa.

Met vestigingen in Engeland, Nederland en Turkije en 60 jaar ervaring mag Mekufa gerust een hoogwaardige technologiepartner genoemd worden. In 2013 mag Altra een groep medewerkers opleiden op gebied van Office-applicaties. Deze medewerkers zijn vol enthousiasme aan de slag gegaan en dat werpt meteen vruchten af!

Loopbaan traject Bouw Reintegratie

Loopbaan Traject Bouw.

Helaas komt het in de bouwwereld wel eens voor dat men door fysieke klachten aan ander werk moet denken. Loopbaantraject Bouw staat dan paraat om hier een belangrijke rol in te spelen. Altra kan cursussen voor reÔntegratie verzorgen waardoor een timmerman werkvoorbereider kan worden en zo hebben we nog vele mogelijkheden. Samen met loopbaantraject wordt de medewerker dan klaargestoomd voor een nieuwe carriŤre!

Raasveld Expertise pand nijverdal

Raasveld Expertise

Raasveld Expertise.

Toonaangevend in Nederland op het gebied van Letselschaderegeling. Zo mogen we Raasveld Expertise gerust omschrijven. Met een zeer menselijke kijk op de schadezaken en enorme expertise en kennis in eigen huis zijn zij een belangrijke partner voor vele verzekeraars. Altra heeft niet alleen alle medewerkers opgeleid op ICT gebied maar verzorgt ook de software voor de financiŽle administratie, facturatie en het volledige urenregistratiesysteem.

Volker Wessels Bouwmaterieel

Volker Wessels Bouwmaterieel.

Volker Wessels is een naam die borg staat voor professionaliteit en aandacht voor details. Wij mogen hier al jaren medewerkers opleiden op ICT gebied, zoals Excel, Excel gevorderden en Word. Maar ook mochten wij onze nuttige opleiding professioneel presenteren en diverse presentatiehardware leveren.

VPCO scholen Gem eente Hellendoorn

V.P.C.O. Scholen.

Maar liefst 13 scholen in de regio vallen onder deze stichting. De directies en secretariaten wilden qua ICT absoluut bij de tijd blijven om het onderwijzend personeel optimaal te kunnen ondersteunen. Altra heeft daarom al enige keren opleidingen verzorgd. We hebben leuke reviews van de directie, vraag er gerust om!

Hegeman Bouwbedrijf

Hegeman Bouwbedrijven.

Hegeman is een grote naam in de bouw. Niet alleen woningen maar ook vele grote kunstwerken zoals bruggen, viaducten, aquaducten kwamen tot stand door hun vakmensen. Kwaliteit wordt hier met de bekende grote K uit het Oosten Des Lands geschreven. Altra verzorgde opleidingen Excel, Windows en Word voor o.a. P&O, omscholing en uitvoerders van verschillende werkmaatschappijen Hegeman Beton en industriebouw, Hallink en Hammink, ABM Belbouw, Hodes en anderen.

IFC groep Almelo

IFC groep Almelo.

In de zorg is goede voeding, vriendelijk personeel en een professionele keuken een noodzaak. IFC is de aangewezen partner die dit mogelijk maakt. Altra verzorgt naast advies ook de volledige bedrijfssoftware van King, waaronder de projectadministratie.

ALTRA, voor verscheidenheid en vťťl ervaring.

De branches waarin ALTRA actief is lopen uiteen van kleding tot transport, van technische groothandel tot textielproducent, van bouwbedrijf tot fiscaal juristen en van zorgaanbieder tot expertisebureaus. De jarenlange ervaring hiermee is ook de reden dat we ons zů snel en goed kunnen inleven in ook ķw vakgebied! Kijk gerust nog even verder naar een aantal referenties en onze zakenpartners.

Le Theme mode

Le Theme mode-speciaalzaken.

Met 3 modezaken, webwinkel en eigen kledinglijnen moet je de financiŽn goed op orde hebben. En dŗt is beslist het geval bij de drie Le Theme bedrijven in Apeldoorn, Rijssen en Barneveld. Altra heeft hier middels King businesssoftware, samen met de LeTheme directie voor gezorgd!

A3 Regioadvies, ook uw partner

A3 RegioAdvies.

Administratie, Assurantie en Advies. Op financieel gebied is er niet veel wat je A3 niet voor kunt leggen. Een betrouwbare partner voor de administratie, loonverwerking en veel toegevoegde waarde en persoonlijke benadering. A3 is in de 90-er jaren vrijwel gelijk met Altra gestart en sindsdien werken we veel samen. Uiteraard beschikken zij over de gebruiksvriendelijke King software voor facturatie en alle administraties van klanten.

Gemeente Hellendoorn opleidingen

Gemeente Hellendoorn.

Binnen de Gemeente Hellendoorn verzorgden we opleidingen voor bijv. de afdeling wegen, en groenvoorziening, de technische werkplaats, maar ook fotografie voor de repro-afdeling behoort tot ons portfolio aldaar.

Unilever en Ola opleidingen

Unilever en Ola.

Van ťťnmanszaak, particulier tot multinational. Bij Altra verlaat iedereen tevreden het pand. Unilever is met haar Ben & Jerry's, Hertog en Ola productievestiging in Hellendoorn al jaren klant van ons. Wij mochten opleiding verzorgen i.v.m. hun beproefde en succesvolle kwaliteitssyteem en TPM. Zowel productie, productieleiding als technische staf stelden de trainingen op maat, met eigen foto's en lesmateriaal zeer op prijs. En wij stellen deze klandizie zeer op prijs!

DLH ontwikkeling Zwolle

DLH Projectontwikkeling.

Succesvol, enthousiast en gedreven zijn de projectontwikkelaars bij DLH in Zwolle. Wij kunnen ons hier goed in vinden en zorgen er samen met Accountant Countus voor dat de financiŽle administratie net zo goed loopt als de vele mooie en prestigieuze projecten van DLH.

Zorgaccent, De Blenke, De parallel, kronnenzommer

Zorgaccent.

Zorgaccent is ťťn van de grootste zorgaanbieders in de regio. Met het voormalige Thuiszorg NoordWest Twente en de vele vestigingen, zoals De Blenke, Parallel, KrŲnnenzommer en vele andere een begrip in Oost Nederland. Automatisering neemt ook in de zorg een belangrijke plaats in. Vandaar dat Altra de afgelopen jaren maar liefst meer dan 700 medewerkers heeft getraind op dit gebied, vanuit elke denkbare discipline, of het nu directie, P&O, activiteitenbegeleiding, zorg, of technische dienst was. Wij hebben ze op een leuke en leerzame manier wegwijs gemaakt in efficiŽnt werken met de PC en de nodige applicaties! Het feit dat vele medewerkers na de cursussen "van het werk" ook privť nog extra opleidingen hebben gedaan bij Altra zegt genoeg over de tevredenheid!

Obimex wanden en plafonds

Obimex plafonds en wanden.

Obimex kun je niet missen als je door Almelo rijdt. Eťn van de marktleiders op gebied van wanden, plafonds en verlichting. Met hun eigen fitnesscentrum om alle medewerkers en relaties op en top gezond te houden lijken ze wel wat op Google! Wij hebben voor deze eigentijdse onderneming opleidingen en adviezen verzorgd op gebied van toepassing van bijvoorbeeld Excel.

Leverink transport en opslag Rijssen

Leverink Transport.

Met hun uitmuntende en milieubewuste wagenpark en grote hoeveelheden trailers kom je Leverink Transport overal in Nederland en Europa tegen. Wij vinden het dan ook erg fijn dat we al jaren mogen bijdragen aan hun succes door het verzorgen van King software en aanvullende Excel applicaties en opleiding

Verhoeven Ruesink Daniel

Verhoeven Ruesink Daniel.

Op fiscaal gebied kun je deze specialisten in belastingrecht volgens ons niet overvragen. Een dynamisch en vooruitstrevend bedrijf in Enschede waarvoor wij dan ook met plezier de King bedrijfssoftware met declaraties verzorgen.

Roetgerink de modestraat van Nederland

Roetgerink Mode.

DŤ modestraat van Nederland. Het moet al gek zijn als je er niet slaagt voor zakelijke kleding, feestelijk, casual, of noem het maar op. In het verleden leverden we hardware, maar tot de dag van vandaag zijn Altra en Roetgerink vaste partners op gebied van opleiding op allerlei gebied. De fijne gemoedelijke sfeer in het bedrijf is kenmerkend en maakt het voor ons een genoegen met hen te werken.

Buurman facilitaire producten, bedrijfskleding

Buurman Facilitaire Producten.

Als de tandarts handschoenen aantrekt, als je koffie krijgt bij het autobedrijf of gemeentemedewerkers ziet lopen in veiligheidskleding? Dan is de kans groot dat Buurman Facilitaire producten het geleverd heeft. Een professionele groothandel met een breed assortiment, online bestellen en perfecte dienstverlening. Geen wonder dat ze gebruik maken van de Enterprise Editionģ van onze King business software! De leuke ongedwongen sfeer in het bedrijf maakt zo'n relatie helemaal af!

Woningstichting De Veste

Woningstichting De Veste.

Een zťťr dynamisch bedrijf. Zo mag Woningstichting De Veste in Ommen zeker genoemd worden. Met hun vooruitstrevende V-meters en E-meters systeem stellen zij huurders in staat zelf mee te beslissen over kwaliteit van wonen en energiebesparing. Het team van de Veste is absolute "Spitzenklasse", zoals onze Oosterburen zouden zeggen. Je treft er kwaliteit en kennis op elke afdeling. Wij zijn dan ook trots dat wij daar, als Altra Advies en Training, al vele jaren aan mogen bijdragen met praktijkgerichte opleidingen Excel, Office en diverse applicaties op maat om de teams van De Veste in staat te stellen nog klantgerichter en efficiŽnter te werken!


Backx Positief schoolfotografie

Backx Schoolfotografie.

Backx is een al zeer lang een gerenommeerde naam in schoolfotografie. De unieke herinneringen die zij maken van kinderen die toch al zo snel groot worden leveren zij uit via uiterst geavanceerde, zelf ontwikkelde software, waar ouders en familie on-line direct de juiste foto's en allerlei andere producten kunnen bestellen. Bij Backx hoort het ouderwetse heen en weer gesjouw met envelopjes tot het verleden. Altra heeft gezorgd voor up-to-date software voor administratie, en orders/facturatie, en tevens enige opleidingen.

Brusche Elektrotechniek, installatie

Brusche Elektro.

Of het nu om grote industriŽle installaties, bouwprojecten of bedrijfsklanten gaat, De specialisten van Brusche hebben de juiste oplossing op Elektrotechnisch en installatiegebied. Onlangs hebben wij voor een flink aantal medewerkers opleidingen Office, en trainingen speciaal toegespits op Excel mogen verzorgen, zodat men niet alleen "in het veld" maar ook op kantoor met maximale efficiŽntie kan werken.

Coulise, Roetgering, CTR trading Enter

Coulisse.

Coulisse is toonaangevend op gebied van raamdecoratie en interieurproducten. Veel wordt in eigen huis ontwikkeld, en via eigen kanalen geproduceerd. Altra heeft vooral trainingen verzorgd om Excel applicaties op maat te kunnen maken om de specifieke processen in goede banen te leiden

Euromouldings, kunststof verpakkingen

Euromouldings.

Vele producten die we dagelijks zonder nadenken in de hand nemen, zoals fritessaus, motorolie en vele andere producten worden schoon en handig verpakt in de kunststof producten van Euromouldings. Het leuke en enthousiaste team van dit bedrijf heeft bij ons een aantal opleidingen gevolgd, maar ook hebben we in het verleden specifieke zaken gedaan voor de productie en technische dienst.

Ixion advies Raalte

Ixion Advies.

Toen de inkoop-advies organisatie Ixion enkele jaren gelden op zoek was naar financiŽle software was na een demonstratie de deal snel gesloten. Sindsdien werkt men dagelijks met plezier met de gebruiksvriendelijke "King Financieel" versie.

ROZ groep, Oostwerk, reintegratie, arbeisbureau, toeleiding naar werk

Stichting Oostwerk.

Onderdeel van de ROZ groep gemeente Hengelo is Oostwerk het administratief bedrijf. Vele cliŽnten worden begeleid met het opzetten van een eigen bedrijf, maar ook verzorgt Oostwerk de administraties van buurthuizen, cultureel centra en andere maatschappelijke instellingen. Doordat zij met onze King ONLINE versie werken kan vanaf vele locaties gewerkt, gekeken en ingelogd worden. De honderden administraties die ze onder beheer hebben draaien dagelijks probleemloos voor hen in onze krachtige King Online software!

React Twente, reintegratie, toeleiding naar werk, arbeidsplaatsen, PGB, omscholing

React Twente.

ReÔntegratie en opleiding om dit mogelijk te maken is een specialiteit van Altra. Bij React zorgt een altijd enthousiast team ervoor dat mensen die minder makkelijk een arbeidsplaats kunnen verwerven maximaal begeleid worden om dit doel toch te bereiken. Wij zijn al jaren zowel partner voor deze trainingen voor cliŽnten, maar ook hebben we de eigen staf opgeleid en diverse applicaties op maat begeleid.

StadLandWater civieltechnisch adviesbureau

StadLandWater.

De naam zegt al waar dit civieltechnisch adviesbureau zich mee bezighoudt. Stedelijke inrichting, waterbeheer, en landschapverandering voorbereiden, begeleiden en hiervoor de directievoering verzorgen. Om alle gemaakte uren haarfijn voor de cliŽnten te kunnen registreren beschikken zij over onze volledig geÔntegreerde King projectsoftware. CRM, financieel, facturatie en projectbeheer is dan ook naadloos verweven en multi-user inzichtelijk. StadLandWater hebben we leren kennen als een uitermate kundig, maar ook jong en dynamisch bedrijf, waarmee het heel prettig zakendoen is!

Smellink Agencies

Smellink Agencies.

Als grote speler op de textielmarkt met vele institutionele klanten en large accounts en volledig eigen import is Smellink Agencies continu bezig haar processen te versterken en te verbeteren, nog meer toegevoegde waarde te leveren aan de klanten. Het bedrijf is middels de prachtige recent gerealiseerde nieuwbouw kantoren en logistiek helemaal klaar voor de toekomst. Altra en Smellink werken al jaren nauw samen om alle genoemde doelen te behalen, middels de King Logistiek software waar we tot de laatste druppel functionaliteit uitpersen maar ook middels frequente opleiding en bijscholing. We treffen het, dat we met zoveel van dit soort fijne bedrijven zaken mogen doen!

TML Makelaars, Nijverdal, Wierden, Rijssen, Hellendoorn, Baltes

TML Makelaars.

Iedereen die wel eens in het Oosten des lands komt zal ongetwijfeld wel ergens borden met het TML logo hebben gezien. Voor bedrijfspanden, nog te ontwikkelen industriepercelen en andere zakelijke objecten is TML in deze regio beslist de missing link tussen koper en verkoop. Altra verzorgt ICT adviezen op maat en opleiding voor deze vastgoedspecialisten pur sang.

Stichting Welzijn Twenterand

Stichting Welzijn Twenterand.

De jeugd een zinvolle vrijetijdsbesteding bieden, opleiden, vandalisme en rondhangen voorkomen, passende jeugd-activiteiten en projecten ontwikkelen; bij de Stichting Welzijn Twenterand doen ze niet anders. Daarnaast doen ze dit met een bijzondere visie en maatschappelijk verantwoord. Zij hebben al jaren onze King software en registreren alle uren van projectmedewerkers "vanuit huis" in de King urenregistratie. Om op deze manier optimaal inzicht te verkrijgen, maar ook de besteding van subsidies en algemene middelen 100% correct te kunnen verantwoorden. Dit is natuurlijk een kolfje naar de hand van Altra en King!

Woningstichting Hellendoorn

Woningstichting Hellendoorn.

Voor De Woningstichting in ons eigen Hellendoorn mogen we Excel opleidingen en o.a. fotografie verzorgen. Ook hier zien we weer gedreven medewerksters die het onderste uit de kan willen halen in hun functioneren.

Broeze metaal Nijverdal

Broeze metaal.

Broeze is niet zomaar een metaalbewerkingsbedrijf. Door de vele "takken van sport" die zij beoefenen, en de vele kwaliteitscertificaten en dito vakmensen en disciplines zijn ze uniek in Nederland. De typische nuchterheid en gemoedelijke sfeer in het Oosten van het land zorgt er echter voor dat men niet met de enorme kennis en kwaliteit te koop loopt en tot op directieniveau een "doe maar gewoon" instelling heeft. En dat maakt het een genoegen om met deze mensen zaken te doen!

Deltex, Opaque en Sheer, Alaska slaapzak, dekbedden, Sanidor, delden

Deltex.

Deze Nederlandse producent van kwaliteitsproducten, zoals dekbedden, kussens, medisch textiel en exclusieve eigen lijnen maakt al tientallen jaren gebruik van onze King Logistieke software. In de DOS tijd al met King begonnen zijn ze nu een grote professionele speler die werkelijk alles uit de krachtige King logistieke- en productiemodules haalt wat erin zit. Het bedrijf is zeer innovatief en marktgericht en we zijn er trots op hen tot onze vaste klanten te mogen rekenen.

Karcher Nederland BV, hogedrukreinigers

Kšrcher.

Wie kent ze niet, de geel/zwarte hogedrukreinigers van het Duitse topmerk. Wij mochten het verkoopteam die met name de industriemachines verkoopt trainen.

Teunis Rijssen industrietechniek

Teunis Rijssen Industrietechniek

Het buitendienst verkoopteam van deze technische professionals uit Rijssen heeft zich gespecialiseerd in verschillende takken van industrietechniek, zoals reiniging, lassen en werkplaastinrichting. Om deze taak, en het hierbij onvermijdelijke calculatiewerk, optimaal te kunnen invullen hebben wij deze productspecialisten mogen opleiden op maat op o.a. Excel en andere Microsoft Office applicaties. Wij hebben ervoor gezorgd dat ze niet alleen in hun vakgebied zeer slagvaardig zijn maar ook in het administratieve traject eromheen!


ALTRA, ook voor ķ een uitstekende partner!

Wij zijn ervan overtuigd dat wij ook voor u precies dŤ oplossingen kunnen bieden die u zoekt. Of dat nu op gebied van opleiding op maat is, advies of consultancy over uw organisatie of werkwijze of het verzorgen van gebruiksvriendelijke en slagvaardige "alles in ťťn" bedrijfssoftware. En de kosten zullen u alleszins meevallen! Probeer ons uit en laten we eens vrijblijvend persoonlijk of telefonisch met elkaar spreken over uw wensen!

Is uw interesse gewekt? Vraag gewoon vrijblijvend even wat ervaringen en reviews op of bel of mail voor contact met onze referenties of laten we even met elkaar in gesprek gaan.

Excelcursus, Excel gevorderden cursus, cursus Excel, Word cursus, cursus Word, wordcursus, Excel tips, Excel formules voorbeelden, Nijverdal, twente, Overijssel, salland, Rijssen, Holten, Hellendoorn, Daarle, Daarleveen, Vriezenveen, Almelo, Hengelo, Enschede, Delden, Goor, Raalte, MariŽnheem, Zwolle, Wijhe, wierden, Borne, Aadorp, Geesteren, Rijssen, Goor, Enter, Oldenzaal, Luttenberg, Lemele, vroomshoop, computertraining, computer, training, cursus, regio, haarle, nieuw heeten, Altra, praktijkgericht, praktijkgerichte cursus excel, Powerpoint, presenteren, praktijkopdrachten, kleine groepen, individueel les, priveles, privťcursus excel