PowerPoint voor bedrijven.

PowerPoint missers.

Wie kent ze niet, presentaties die eigenlijk floppen, waar men uit beleefdheid na afloop de handen even op elkaar doet, maar waar men later minachtend en spottend over praat.

Wilt u ècht succesvol leren presenteren?

Zodat uw publiek of medewerkers continu geboeid zitten luisteren en oprecht en uit waardering applaudisseren na afloop?

Dan bent u nu op de juiste webpagina beland!

Wij leren u niet domweg werken met de menu’s en knoppen van PowerPoint. Wij leren u hoe u een echt pakkende presentatie opzet, door optimaal gebruik te maken van PowerPoint als hulpmiddel en we laten u alles halen uit uw eigen kracht als presentator m.b.t. de voorbereiding en uitvoering.

Powerpoint is geen auto-cue.

Weet u wat een auto-cue is? Op TV leest elke presentator en nieuwslezer zijn of haar tekst domweg op vanaf een beeldscherm terwijl ze toch recht in de camera kunnen kijken; dat is de auto-cue. Geloof ons, bij een goede bedrijfspresentaties is het nu juist NIET de bedoeling voor te lezen wat er op de PowerPointpresentatie wordt weergegeven! Ook “verklappen” wat de spreker zal gaan zeggen op de dia is de doodsteek voor elke presentatie.

Hoe moet het niet in PowerPoint.

Kijk eens even naar dit korte videofilmpje. Het zou door ons bedacht kunnen zijn. Bij ons leert u nu precies hoe u al deze zaken kunt voorkomen en hoe u wel echt professioneel overkomt!

Tijd besparen bij het maken van de presentatie?

Wij kunnen u echt héél veel leren over hoe u wèl een goede presentatie ontwerpt en snel en efficiënt gereedmaakt in PowerPoint. En… tot slot, uitvoert voor uw publiek. Er zal een wereld voor u opengaan. Maar ook het enorm tijdrovende gepruts met steeds weer zaken kopiëren in dia’s, andere lettertypen kiezen en opnieuw selecteren behoort na deze cursus voorgoed tot het verleden.

Deze cursus is dan ook absoluut een aanrader als u regelmatig met presentaties te maken heeft of deze in de toekomst wilt gaan verzorgen.

PowerPoint voor bedrijven.

Hierin leert u het correct opzetten en voorbereiden van een professionele presentatie en vervolgens het efficiënt klaarmaken van het geheel in Microsoft Powerpoint. Op de juiste manier, zoals boven beschreven.

Cursus geheel op maat!

Deze cursus wordt niet in groepsverband gegeven. Uitsluitend aan één persoon of de medewerkers van één bedrijf waarbij tijdens de cursus ook aan een eigen professioneel opgezette bedrijfspresentatie naar keuze wordt gewerkt!

Overige informatie over deze cursus.

Meer weten over deze leuke en leerzame cursussen? Bel ons even op 0548-620887 of mail ons vrijblijvend!

computercursus, Nijverdal, twente, Overijssel, salland, Rijssen, Holten, Hellendoorn, Daarle, Daarleveen, Vriezenveen, Almelo, Hengelo, Enschede, Delden, Goor, Raalte, Mariënheem, Zwolle, Wijhe, wierden, Borne, Aadorp, Geesteren, Rijssen, Goor, Enter, Oldenzaal, Luttenberg, Lemele, vroomshoop, computertraining, computer, training, cursus, regio, haarle, nieuw heeten, Altra, praktijkgericht, praktijkgerichte, praktijkopdrachten, kleine groepen, individueel, presenteren met powerpoint, powerpoint cursus, cursus powerpoint, professioneel presenteren, kleine groepsgrootte, powerpoint voor bedrijven