King voor productiebedrijven

Stop met handmatig op- en afboeken van voorraad!

In elk bedrijf wat producten produceert vanuit grondstoffen, of samenstelt vanuit aangekochte halffabrikaten speelt het probleem van de juiste voorraadboekingen en controle op voorraden. Dit, en véél meer is precies het terrein waar King productiesoftware om de hoek komt kijken en u precies die oplossing kunt bieden die u nodig heeft!

Met name als u een totaaloplossing zoekt, waarmee u, naast de productie, ook gebruiksvriendelijk kunt factureren, de gehele orderadministratie kunt voeren, het relatiebeheer en financiële administratie op één plaats centraal geregeld wilt hebben is King het pakket wat u zoekt. Facturatie- en handelssoftwarepakketten zijn er genoeg. Maar software waar ook dat belangrijke stuk voorraadcontrole, "productie-recepten", bestellen van grondstoffen en eindproducten of halffabrikaten èn het volledig automatisch op en afboeken van voorraden geregeld wordt, die zijn wat schaarser! Met King business software bent u met uw productiebedrijf wèl aan het juiste adres.

Productie en receptenKing Productie, machine-instelling

In King werken we met uitgebreide "recepten" om elke productie in kaart te brengen. Onze recepten kunt u heel breed zien, en deze hebben uiteraard niets van doen met voedselbereiding, hoewel ze daar natuurlijk uitstekend voor in te zetten zijn. Ook voor het produceren van een kunststof jerrycan, stalen trapje, bouwlamp, speelgoedbeer of waterpomp is ons recept het startpunt. Deze recepten bieden veel mogelijkheden, zo is het bijv. mogelijk om meteen door te klikken naar een blad met bijv. de juiste machine-instelling. U kunt hierbij denken aan luchtdruk, mixflow, kleuren kunststofpellets, snijdiepte van messen, vulhoeveelheid of zelfs een ander bestand openen, zoals een CAD bestand met CNC freesprogramma's. Ook kunt u King bij elk recept een "wat als..." laten uitrekenen. Hiermee kunt u naast het standaard productieaantal een afwijkende productie opgeven en kijken of deze nog rendabel is. Met name bij kleine producties kunnen de in het recept aanwezige instel of schoonmaakkosten zwaar drukken op het productieresultaat. Met King kunt u gerust even afwijken van de standaard productierungrootte van bijv. 200 stuks en kijken wat de kosten zijn als u er even 40 tussendoor produceert van het betreffende recept.

Een handige mogelijkheid is dan ook het toevoegen van allerlei "niet grondstof" onderdelen, zoals verpakking, tape, vulmateriaal en uren of minuten instel- of omstelkosten in het recept. Altra King ProductiesoftwareHierdoor kunt u tot in detail in beeld brengen wat het produceren van een X aantal producten nu precies kost en oplevert.

Verkoop van producten

De verkoop, relatiebeheer, inkoop en logistieke modules die bij King productie worden gebruikt zijn even krachtig en flexibel als de "normale" modules uit bijv. King Enterprise. Uiteraard is King geheel meertalig. Zo kan King ervoor zorgen dat Engelse klanten ook Engelse orderbevestigingen en facturen ontvangen en dat Franse toeleveranciers de bestellingen ontvangen in het Frans en de Chinezen uw bestelling tegemoet kunnen zien in het Engels. Uiteraard kunnen alle documenten naar wens digitaal per E-mail als PDF of op papier worden aangeboden aan klanten en leveranciers! Overal treft u ook de tijd- en geldbesparende "vrije rubrieken" aan. Hiermee kunt u King heel gemakkelijk precies afstemmen op wensen in úw bedrijf. Bij de bestellingen zou u ze kunnen gebruiken voor het meegeven van vele extra voor uw bedrijf specifieke gegevens, terwijl u ze bij de artikelen kunt gebruiken om door te klikken naar technische PDF bladen, extra eigen keuzelijstjes en vinkjes kunt maken om van alles en nog wat aan "maatwerk" in King te laten gebeuren. Maar dan zònder de meerkosten van Maatwerk! Als u meer wilt weten over de verkoop en logistieke modules kunt u hier even kijken.

King Productie. Neem de proef op de som!

Bent u nieuwgierig geworden naar de mogelijkheden van King totaalsoftware met productie voor uw bedrijf? U bent uiteraard van harte welkom om een demo bij te wonen, waarbij we het altijd op prijs stellen als u ons vooraf uw "wensenlijstje" doorgeeft. Wij kunnen dan tijdens de demonstratie precies inspelen op uw vragen en wensen.

Dus... Wilt u geheel vrijblijvend meer informatie of een demonstratie van King? Bel dan even met ons; (0548) 620887, of mail ons!

computercursus, Nijverdal, twente, Overijssel, salland, Rijssen, Holten, Hellendoorn, Daarle, Daarleveen, Vriezenveen, Almelo, Hengelo, Enschede, Delden, Goor, Raalte, Mariënheem, Zwolle, Wijhe, wierden, Borne, Aadorp, Geesteren, Rijssen, Goor, Enter, Oldenzaal, Luttenberg, Lemele, vroomshoop, computertraining, computer, training, cursus, regio, haarle, nieuw heeten, Altra, praktijkgericht, praktijkgerichte, praktijkopdrachten, kleine groepen, individueel, halffabrikaten, productiebedrijven, produktiebedrijven, king, quadrant, king totaaloplossing, productie en recepten, recepten en produkten, productie-recepten, productiebedrijf, cad bestand, administratie voor productiebedrijven, verkoop van producten, pdf email met recept