King facturatie & logistiek

Wilt u voor uw bedrijf naast de boekhouding meteen professioneel kunnen factureren, met fraaie digitale of papieren factuurlayouts, meteen uitstekend relatiebeheer in huis halen, met alle contactpersonen en notities en taken bij de hand bij uw klanten? 

Krachtig orderbeheer en verwerking.

Voor dienstverleners hebben we King factureren, een krachtige en zéér voordelige totaaloplossing als u alleen werkzaamheden, regie-uren en af en toe wat materiaal of reiskosten factureert. Met vrijwel alle kracht van de grote versies maar volop eenvoud en een scherpe prijs.

Heeft u een handelsonderming dan gaan we voor de kracht van King Artikelen!
U kunt hiermee natuurlijk uw orders verwerken in een flexibele en makkelijk aanpasbare orderadministratie, met zeer veel overzicht, overzichtelijke statusverandering en u kunt precies zien wie wat al heeft gedaan met een order. Uiteraard kunt u orderbevestigingen of prijsopgaven maken, de status van elke order, backorder of deellevering zien en elk document naar keus op papier of per mail aan uw klanten verzenden. 

Geen gezoek, alles op één plaats.

Stop het zoeken en bladeren in mappen naar oude facturen en afspraken, de prijsafspraken onder handbereik en met een druk op de knop elke oude factuur erbij halen op het scherm, hiervan meteen een nieuwe order maken of een creditnota, alles is probleemloos mogelijk.  Ook direct alle gegevens van een klant zien, zoals de openstaande betalingen, omzet, of oude pakbonnen behoort tot de mogelijkheden. Als u wilt eventueel uitgebreid met scannen en digitaal archief.

Naadloze integratie met uw MS Office en Outlook®.

Wilt u, als u op een klant staat, meteen een etiket af kunnen drukken of een lege Word-brief voor u neus krijgen met meteen de juiste klantgegevens erboven? 

Door de volledige integratie van King en Microsoft Office en Outlook kunt u vanuit Outlook de mail van klanten en leveranciers direct in het digitaal archief van King laten opslaan, onder handbereik voor de verkoop of inkoop, zonder eindeloos gezoek in mailboxen achteraf naar aanvragen, afspraken of toegezegde beloften. Dit is standaard functionaliteit in èlke King versie!

Met King komt u eindelijk van al die losse lijstjes in Word en Excel en overal gele briefjes met afspraken af! Altra en King Software kunnen dit zo voor u regelen.

geen losse lijstjes in word en excel meer, geen monitors vol met gele briefjes

Flexibel en makkelijk aanpasbaar aan de manier waarop ú werkt.

Vele bedrijven, vele wensen... Als u bij uw artikelbestand eigen keuzelijstjes wilt met bijv. materiaalsoort, of aanvinkvakjes of het een service of regulier artikel betreft, of door wilt klikken naar uw map in Verkenner met de technische specs bladen in PDF?

Dan is daar in King géén kostbaar maatwerk voor nodig! Wij en uzelf kunnen deze aanpssingen in minuten voor u maken. Op die manier sluit King ècht aan op uw werkwijze en bedrijfsvoering. Zonder geldverslindend meerwerk!  

Ook een logistieke oplossing gewenst?.

Met King Logistiek wordt de volledige magazijn- en voorraadadministratie naadloos gekoppeld met de orderadministratie. Standaard voorzien van tientallen handige opties en uiteraard met de mogelijkheid om direct per mail te bestellen, besteladviezen te krijgen en magazijnontvangsten aan te maken vanuit de bestellingen. De krachtige Offertemodule en offertebewaking zijn standaard in King Logistiek.

Magazijn automatiseren en scannen?

Met King Mobile kunnen we verregaande magazijnautomatisering met scanners integreren. U kunt met onverwoestbare handheld scanners die draadloos met King communiceren niet alleen veel logistieke handelingen snel uitvoeren, zoals voorraadverplaatsingen, inventarisatie en ontvangsten. U kunt ook orders picken met de scanner, vanaf de verkoop orders naar een bepaalde scanner of alle scanners sturen, waarbij de orderpickers kunnen bepalen wie welke order voor zijn of haar rekening neemt.
Orders picken op locatie, dus niet steeds teruglopen naar dezelfde plek, of op klantorder, het is allemaal mogelijk met King Mobile.

Deze investering verdient u binnen de kortste keren terug!

King Mobile, scannen in magazijn, orders picken met scanner

King Enterprise

King Enterprise is uitsluitend beschikbaar voor de grotere ondernemingen met 10 tot bijv. 60 gebruikers, waarbij een minimum van 10 gebruikers geldt. Bij King Enterprise heeft u elke denkbare King-optie standaard in uw pakket zitten. Hiermee kunnen we zelfs de meest complexe situaties van een passende, volledig geïntegreerde software-oplossing voorzien! Met de enorme flexibiliteit, de lage kosten en voordelige serviceabonnement is het de aangewezen oplossing voor bedrijven die bijvoorbeeld de overstap willen maken van Exact (voor DOS) of oudere maat-software naar een gebruiksvriendelijke en krachtige Windows Omgeving.

Wilt u geheel vrijblijvend meer informatie of een demonstratie van King? Bel dan even met ons; (0548) 620887, of mail ons!

King. Software voor slimme en prijsbewuste ondernemers!

computercursus, Nijverdal, twente, Overijssel, salland, Rijssen, Holten, Hellendoorn, Daarle, Daarleveen, Vriezenveen, Almelo, Hengelo, Enschede, Delden, Goor, Raalte, Mariënheem, Zwolle, Wijhe, wierden, Borne, Aadorp, Geesteren, Rijssen, Goor, Enter, Oldenzaal, Luttenberg, Lemele, vroomshoop, computertraining, computer, training, cursus, regio, haarle, nieuw heeten, Altra, praktijkgericht, praktijkgerichte, praktijkopdrachten, kleine groepen, individueel, boekhoudsoftware, logistieke software, logistieke administratie, facturatie software, facturen maken met boekhoudprogramma, koppelen administratie, Exact vervangen, business software, king, kingdealer, king dealer, gecertificeerd dealer oost nederland