Altra, w King specialist!

ALTRA Advies & Training in Nijverdal is gecertificeerd King-dealer en trainingcenter voor Oost Nederland en wij zijn dus graag uw aanspreekpunt voor uw bedrijfssoftware. Of dat nu om King Enterprise gaat voor de grotere onderneming of een bedrijf met n tot vijf gebruikers met boekhoud-, facturatie-, handels- CRM- of uren- en projectadministratiesoftware.

Brede ervaring; echt goed meedenken!

Wij hebben ervaring in rg veel branches. Daar komt nog bij dat we ons voor opleidingen op maat vaak verdiepen in uiteenlopende bedrijven en de verschillende processen dan ook zeer goed kennen.

U zult dan ook verbaasd staan over de manier waarop we met u mee kunnen denken en met oplossingen op de proppen komen die echt goed aansluiten bij uw branche, de ideen die u voor ogen had en uw werkwijze! 

Uiteraard kunnen we u bij aanschaf ondersteunen met de installatie, inrichting en het handig en snel leren werken met KING!

Onze filosofie; geen gouden bergen!

Ons streven is, om met u samen, een voor iedereen fijn werkende software oplossing te realiseren tegen een gunstige prijs. Wij beloven nooit gouden bergen aan onze klanten, gewoon eerlijk zijn is volgens ons de beste garantie voor een lange en prettige relatie samen!

Vertrouwen op eerlijk advies.

Wij zien niets in korte termijnwerk. Het is al vaak gebleken dat een advies wat we twee jaar geleden aan een klant gaven, om nog even te wachten met aanschaf en nog even in Exact voor DOS door te werken, om een overgang beter voor te kunnen bereiden, later erg gewaardeerd blijkt, men "is dan klaar" met alle "snelle jongens" van onze collega's en men komt dan zonder omhaal de nieuwe software bij ons bestellen omdat ze er van begin af aan een goed gevoel bij hadden! 

In een dergelijke samenwerking op basis van vertrouwen zien wij veel meer heil dan in “snelle handel”.

Wij zijn op zoek naar een beperkte groep goede, vaste, zakelijke klanten en degelijke bedrijven, niet naar een massa eendagsvliegen.

Tot slot over Altra…

Kortom, we willen u grg met raad en daad bijstaan, en zonder loze beloften en praatjes de zaak gewoon goed voor elkaar maken zoals u het voor ogen heeft! Dr staan we voor. 

Wij zien er dan ook naar uit u te spreken en te ontmoeten en zijn ervan overtuigd dat u net zo enthousiast zult worden over het fijne en makkelijke werken in KING als wij en onze andere klanten! 

Bel (0548-620887) of mail ons gewoon even vrijblijvend. Graag tot ziens!

Alfred G. de Leeuw

King businessoftware, de beste keus voor het MKB

computercursus, Nijverdal, twente, Overijssel, salland, Rijssen, Holten, Hellendoorn, Daarle, Daarleveen, Vriezenveen, Almelo, Hengelo, Enschede, Delden, Goor, Raalte, Marinheem, Zwolle, Wijhe, wierden, Borne, Aadorp, Geesteren, Rijssen, Goor, Enter, Oldenzaal, Luttenberg, Lemele, vroomshoop, computertraining, computer, training, cursus, regio, haarle, nieuw heeten, Altra, praktijkgericht, praktijkgerichte, praktijkopdrachten, kleine groepen, individueel, gecertificeerd king dealer, oost-nederland, king specialist, urenadministratie, projectadministratie, crm software, handelsadministratie software, quadrant, boekhoudsoftware, projectadministratie software