King cursussen

Goed voorbereid aan de slag!

"Een goed begin is het halve werk." Dit Nederlandse gezegde is zťťr zeker van toepassing op King! King heeft immers zoveel handige trucs aan boord, en zoveel leuke doordachte manieren om u het dagelijkswerk veel makkelijker te maken, en nog belangrijker; enorm veel tijd te besparen. Daarom zou het jammer zijn niet uit King te halen wat erin zit. Natuurlijk wordt er een duidelijk en prettig leesbare instructie meegeleverd in de vorm van het volledig interactieve Help-bestand. Maar de echte leuke praktijkkunstjes en handigheidjes leert u snel en efficiŽnt op een King cursus.

Onze Bij onze Kingcursussen zit u niet in een lokaal met 12 anderen, met wisselende kennis en vragen die voor u totaal niet relevant zijn. Wij verzorgen uw cursus meestal specifiek voor medewerkers van ķw bedrijf of in een zeer kleine groep, waardoor de sfeer niet alleen heel goed is maar er ook volop tijd is voor uw individuele praktijkvragen. Uiteindelijk is het de bedoeling dat u de cursus op korte termijn terugverdient door efficiŽntie en meer vrije tijd. En dat is met onze King cursussen snel voor elkaar!

Dicht in de buurt en persoonlijk.

Waarom zou u bijna 400 kilometer rijden naar het westen des lands en met alle file-leed vandien 5 uur in de auto zitten voor een cursus als u in ons eigen Overijssel en Twente ook prima terecht kunt, en zelfs vaak in een kleinere groep! Dus begint u met King en wilt u ťťn van de onderstaande cursussen volgen, of werkt u al enige tijd met King, of zelfs jarenlang, en heeft u het idee dat u er vast niet uithaalt wat erin zit. Neem dan ook eens contact met ons op. We kunnen ongetwijfeld een "cursus op maat" voor u samenstellen waarin we meenemen dat u King al goed kent, maar juist de tijdbesparende handigheidjes wilt leren, of de dingen waar u nooit aan toegekomen bent, zoals telebankieren met King, contributiefacturen maken, digitaal factureren, of automatisch bestellen inrichten. U zult zien dat er met een cursus al binnen een uur een wereld voor u is opengegaan en dat u na afloop zult zeggen; "dat had ik eigenlijk veel eerder moeten doen".

Meer inzicht in boekhouden en de cijfers?

Veel ondernemers zouden we meer inzicht willen hebben in de cijfers van hun bedrijf. Of u of uw medewerker/ster wilt af van het "kunstjes doen" in de boekhouding en beter begrijpen wŗt er nu precies gebeur als je iets boekt, waar het terecht komt, waarom zaken op de balans komen en andere op de resultaatrekening en ga zo maar door.

Toch wilt u geen boekhouder of halve account worden en een jaar lang 's avonds studeren! In deze gevallen hebben wij een zeer effeciŽnte korte opleiding "Boekhouden voor het MKB" voor u. Speciaal toegespitst op bovenstaande vragen en doordat we in dagdeel twee ook allerlei "stukken" gaan boeken zoals het hoort, met de juiste handigheidjes en hierna terugkijken waar het allemaal terechtgekomen is en waarom, vallen de stukjes wat u in het eerste dagdeel hebt geleerd precies op hun plaats. Wij maken beslist geen accountant van u, maar leren u wel in korte tijd begrijpen wat u doet, en handiger en foutlozer werken!

Over deze interessante cursus vind u meer informatie in ons aanbod cursussen, in het keuzemenu. Ook kunt u even hier klikken om meer te weten te komen.

Populaire cursussen.

Onderstaand vind u een aantal cursussen die wij voor bedrijven vaak verzorgen. Maar... schroom niet om gewoon even te bellen of te mailen als u graag iets anders wilt leren binnen King, we kunnen er vast en zeker samen een korte, leerzame cursus voor samenstellen.

Dus... Wilt u geheel vrijblijvend meer informatie of u inschrijven voor een cursus King Business software? Bel dan even met ons; (0548) 620887, of mail ons!

Altra King Cursusoverzicht

computercursus, Nijverdal, twente, Overijssel, salland, Rijssen, Holten, Hellendoorn, Daarle, Daarleveen, Vriezenveen, Almelo, Hengelo, Enschede, Delden, Goor, Raalte, MariŽnheem, Zwolle, Wijhe, wierden, Borne, Aadorp, Geesteren, Rijssen, Goor, Enter, Oldenzaal, Luttenberg, Lemele, vroomshoop, computertraining, computer, training, cursus, regio, haarle, nieuw heeten, Altra, praktijkgericht, praktijkgerichte, praktijkopdrachten, kleine groepen, individueel