Cursus Excel Gevorderd.

Excel, tijdbesparing en software in eigen huis.

Heel veel Excel gebruikers hebben géén idee hoeveel tijd ze verspillen omdat ze alle handige en doordachte trucs van dit schitterende pakket uit Office niet, of niet goed genoeg beheersen! U kunt veel meer met Excel dan u denkt. U kunt geld verdienen met Excel in uw bedrijf.

Zelf Excel aanleren?

Excel is géén pakket wat u zichzelf gemakkelijk kunt aanleren, het programma alleen al heeft meer dan 350 functies waarvan er maar zo'n 20 tot 30 in het Nederlandse bedrijfsleven dagelijks in de praktijk worden gebruikt! Maar welke functies zijn dit dan? Wij halen voor u de rode draad eruit en leren u de èchte praktijk met Excel!

Goed om te lezen! Wat kunt u met deze cursus voorkomen?

Ook geven wij u de juiste handvatten om op een JUISTE manier grote gekoppelde rapportages en werkbladen te ontwikkelen. Een probleem wat al snel ontstaat is dat alles “aan elkaar geklikt wordt”, veel SOM formules, zonder een duidelijke ontwikkelstructuur vooraf. Of men denkt en ontwikkelt “vanuit de printer”; hoe het er later op papier uit moet zien, een ernstige inschattingsfout! 

Hierdoor komen er later beheer-problemen; formules kloppen dan niet meer of moeten steeds opnieuw worden geknipt en geplakt, er komen fouten in het blad, cellen komen steeds op VERW# te staan, er staan foutmeldingen zoals DEEL0# indien men nog even niets invult en tot overmaat van ramp worden, door gebrekkige beveiliging, regelmatig formules overschreven met “harde” cijfers. 

Wat we ook vaak zien is dat maar één persoon in een bestand kan werken en de anderen “alleen lezen” moeten werken, ook dit is natuurlijk niet nodig, iedereen kan tegelijk muteren, en alles wat er gebeurt wordt bewaakt, wij leren u hoe dit allemaal hoort!

Herkent u het bovenstaande?

Dan zit u bij ons goed. Wij leren u op een professionele manier Excel bladen en toepassingen ontwikkelen, die eenvoudig te onderhouden zijn, en voor anderen begrijpbaar. En… die precies doen wat u wilt, zonder storende fouten! 

Voordelig eigen toepassingen op maat maken! 

Niet elk bedrijf kan zich voor elke werkwijze eigen softwarepakketten veroorloven. Vaak IS er niet eens software die precies aansluit bij de wensen, procedures en werkwijze van het bedrijf. Excel is dan echt een uitkomst. Heel vaak maken onze cursisten, soms samen met ons, hele mooie Excel toepassingen om juist dàt specifieke proces in hun bedrijf optimaal te laten lopen! We hebben hiermee erg veel ervaring en kunnen u daarin dan ook perfect adviseren.

Voordelen van eigen Excel toepassingen.

Ons advies.

Bel of mail ons eens vrijblijvend, en laten we samen persoonlijk of telefonisch uw Excelwensen of ideeën eens doorspreken. We kunnen vàst en zeker bijdragen aan een grote kostenbesparing en verbetering van de processen in uw bedrijf!

Intaketestje of gesprek. Garantie voor succes en klanttevredenheid!

Vaak doen we een intakegesprek of testje vooraf om de juiste niveaus bij elkaar in dezelfde groep te krijgen; alleen bij homogene groepen kunnen wij het behalen van het leerdoel garanderen èn hebben onze klanten ook véél meer plezier in de cursus! Dit evalueren we, afhankelijk van de afspraak, met de cursist of met de opdrachtgever, P&O manager of re-integratiepartner met daarbij een duidelijk kostenplaatje, wat vaak meevalt!

Bedrijfsgericht en individueel!

Indien u met bijv. een groepje van enkele mensen van hetzelfde bedrijf meedoet, zoals "financiële administratie” of "verkoop binnendienst” dan is het geen enkel probleem om deze cursus voor u "op maat" toe te spitsen op de werksituatie. Indien het wenselijk is kunnen we ook (mede) gebruik maken van bijv. bonnen of formulieren van uw bedrijf als lesstof!

Informatie over deze cursus.

Voor 2018 staan er geen groepstrainingen meer gepland i.v.m. andere projecten die wij hebben. Een privéles op maat is wel mogelijk.


computercursus, Nijverdal, twente, Overijssel, salland, Rijssen, Holten, Hellendoorn, Daarle, Daarleveen, Vriezenveen, Almelo, Hengelo, Enschede, Delden, Goor, Raalte, Mariënheem, Zwolle, Wijhe, wierden, Borne, Aadorp, Geesteren, Rijssen, Goor, Enter, Oldenzaal, Luttenberg, Lemele, vroomshoop, computertraining, computer, training, cursus, regio, haarle, nieuw heeten, Altra, praktijkgericht, praktijkgerichte, praktijkopdrachten, Excel, Excel gevorderd, Excel 2007-2010, training Excel, training Excel gevorderd, gevorderde exceltraining, cursus Excel gevorderd, kleine groepsgrootte, kleine groepen, individueel