Cursus Excel 2010 voor bedrijven.

Excel, synoniem voor dagelijks gemak.

Heel veel Excel gebruikers hebben géén idee hoeveel tijd ze verspillen omdat ze alle handige en doordachte trucs van dit schitterende pakket uit Office niet, of niet goed genoeg beheersen! Als u nog weinig met Excel werkt heeft u echt geen idee hoeveel gemak u dagelijks mist.

Zelf Excel aanleren?

Soms leert men zichzelf een beetje Excel aan en dan blijft men "hangen" in de omslachtige en verkeerde gewoontes die daar vaak een onvermijdelijk gevolg van zijn. Niet voor niets gaat voor veel van onze cursisten - waarvan sommigen al jaren met Excel werken - zelfs tijdens de eerste les - al een "Excelwereld" open! Een wereld waar handelingen die vroeger een ochtend werk kostten nu in minuten gerealiseerd worden!

Excel is ook géén pakket wat u zichzelf gemakkelijk kunt aanleren, het programma alleen al heeft meer dan 350 functies waarvan er maar zo'n 20 tot 30 in het Nederlandse bedrijfsleven dagelijks in de praktijk worden gebruikt! Maar welke functies zijn dit dan? Wij halen voor u de rode draad eruit en leren u de èchte praktijk met Excel!

Voordelig eigen toepassingen op maat maken!

Niet elk bedrijf kan zich voor elke werkwijze eigen softwarepakketten veroorloven. Vaak IS er niet eens software die precies aansluit bij de wensen, procedures en werkwijze van het bedrijf. Onze vervolgcursus “Excel gevorderd” is hier specifiek voor bedoeld. Deze vervolgcursus sluit naadloos aan op deze cursus, waar u eerst professioneel leert werken met Excel.

Inhoud van deze cursus Excel.

Deze cursus leert u ècht goed en snel werken met Excel. Na de cursus kunt u probleemloos werken in elk Exceldocument en zelf basis Excelbladen opzetten met formules, mooie rapporten hieruit printen en grafieken maken van de gegevens. Ook krijgt u een uitstekende basis voor het opzetten van een krachtige database in Excel.

Intaketestje of gesprek.

Garantie voor succes en klanttevredenheid! Vaak doen we een intakegesprek of testje vooraf om de juiste niveaus bij elkaar in dezelfde groep te krijgen; alleen bij homogene groepen kunnen wij het behalen van het leerdoel garanderen èn hebben onze klanten ook véél meer plezier in de cursus! Dit evalueren we, afhankelijk van de afspraak, met de cursist of met de opdrachtgever, P&O manager of reïntegratiepartner met daarbij een duidelijk kostenplaatje, wat vaak meevalt!

Bedrijfsgericht en individueel!

Indien u met bijv. een groepje van enkele mensen van hetzelfde bedrijf meedoet, zoals management, secretariaat of financiële administratie dan is het geen enkel probleem om deze cursus voor u "op maat" toe te spitsen op de werksituatie. Indien het wenselijk is kunnen we ook (mede) gebruik maken van bijv. urenbonnen of calculaties van uw bedrijf als lesstof!

Overige informatie over deze cursus.

Voor 2019 staan er geen groepstrainingen meer gepland i.v.m. andere projecten die wij hebben.


computercursus, Nijverdal, twente, Overijssel, salland, Rijssen, Holten, Hellendoorn, Daarle, Daarleveen, Vriezenveen, Almelo, Hengelo, Enschede, Delden, Goor, Raalte, Mariënheem, Zwolle, Wijhe, wierden, Borne, Aadorp, Geesteren, Rijssen, Goor, Enter, Oldenzaal, Luttenberg, Lemele, vroomshoop, computertraining, computer, training, cursus, regio, haarle, nieuw heeten, Altra, praktijkgericht, praktijkgerichte, praktijkopdrachten, Word, wordtraining, training word, examen, certificering, groepsgrootte, studiebelasting, sneltoetsen gebruiken in excel, databases, kolommen printen, printen in excel, celeigenschappen gebruiken in excel, kleine groepen, individueel ons vrijblijvend!