Cursus Windows.

Efficiënt werken met Windows.

Het wel of niet kunnen werken met een PC is eigenlijk geen vraag meer, het is meer een aanname dat men de standaard PC- en Windows-omgeving goed beheerst. Toch zien wij nog dagelijks dat dit beslist niet voor iedereen een feit is! Omscholing, herplaatsing op een andere afdeling, re-integratie of sollicitatie zijn allemaal zaken waar de veel te beperkte kennis van de PC ineens aan het licht komt. En… het verdere traject in de weg staat!

Gelukkig kunnen wij dit snel en eenvoudig oplossen. Nadat wij gehoord hebben wat u moet gaan doen èn moet kunnen, stellen we voor u snel een goede combinatie van lesmodules op, zodat u in korte tijd klaar bent voor de baan of functie die in het verschiet ligt!

Intaketestje of gesprek.

Garantie voor succes en klanttevredenheid! Indien we het juiste niveau van een klant willen weten doen wij vaak vooraf een intakegesprek of testje. De klant wordt dan in de juiste groep geplaatst; alleen bij homogene groepen kunnen wij het behalen van het leerdoel garanderen èn heeft u als klant ook véél meer plezier in de cursus! Wij kunnen de cursus evalueren, afhankelijk van de afspraak, met de kandidaat of met de P&O manager of re-integratiepartner met daarbij een duidelijk kostenplaatje van de te volgen cursus, wat vaak meevalt! Indien u als klant nog geheel geen ervaring heeft met de PC is een intake natuurlijk niet nodig. U wordt dan ingedeeld in een beginnersgroep.

Bedrijfsgericht en individueel!

Indien u met bijv. een groepje van enkele mensen van hetzelfde bedrijf meedoet, zoals "magazijn" of "productie" dan is het geen enkel probleem om deze cursus "op maat" toe te spitsen op de werksituatie. Indien het wenselijk is kunnen we ook (mede) gebruik maken van bijv. bonnen of formulieren van uw bedrijf als lesstof, of komen we zelfs even langs om de kennisvraag op de werkvloer te inventariseren!

Motivatie.

Het is ons altijd nog gelukt om zelfs de meest “anti-pc” ingestelde mensen op een heel positieve manier “aan de computer” te krijgen! Het komt zelfs regelmatig voor dat men na afloop van verplichte cursus voor het bedrijf, bij ons nog een, uit eigen zak betaalde, cursus fotobewerking o.i.d. erbij doet, zoveel plezier krijgt men erin. 

U begrijpt wel dat mensen die zelf al goed gemotiveerd bij ons binnenkomen dan helemaal met plezier aan onze praktijkgerichte cursussen deelnemen en dan ook perfect de leerdoelen behalen!

Inhoud van cursus Windows.

Opmerking: 
Over het algemeen combineren we deze cursus Windows graag met een korte cursus Word, men kan dan meteen het typen verder uitbouwen, nette documenten maken en deze ook correct opmaken. De typesnelheid wordt dan ook meestal flink wat beter!

Overige informatie over deze cursus.

Noodzakelijke voorkennis: Geen. 
U hoeft beslist niet bang te zijn dat u te weinig weet; er is geen enkele PC ervaring noodzakelijk, evt. medecursisten hebben dat ook niet!

Typevaardigheid / snelheid: Geen. 
Tijdens de cursus krijgt u met onze opdrachten vanzelf steeds meer type-snelheid!

Bezit eigen PC: Noodzakelijk. 
Bezit van een PC is een must, een laptop mag ook. U mag ook uw eigen laptop meebrengen naar de cursus! Evt. is er in overleg met ons een huur-PC te verkrijgen tijdens de cursus.

Cursusduur en kosten: 5 lessen op ochtenden of avonden. 
Bel of mail ons even wanneer de eerstvolgende cursus gepland staat en over de actuele prijs, die u zeker zal meevallen!

Groepsgrootte: 1 tot 8 personen, van hetzelfde bedrijf of individuele inschrijven, ook privéles op maat is mogelijk. 
Door de kleine groepsgrootte krijgt u individuele begeleiding. Deze groepsgrootte staat dan ook garant voor een gezellige sfeer en volop aandacht! Echt véél beter en fijner dan les krijgen in een grote onpersoonlijke groep waar u zelf vanuit een boek maar moet aanrommelen.

Studiebelasting: De stof goed bestuderen en oefenen achter de PC. 
Elke week het gedeelte waar de les over ging doorlezen en een paar leuke praktijkopdrachtjes maken op de eigen PC om het geleerde te oefenen. U bent dan weer klaar om de volgende les weer wat nieuws bij te leren!

Inbegrepen in de cursus: volledig in kleur gedrukt lesmateriaal in een fraaie stevige ringband, een mooie, snelle, aluminium USB stick met daarop alle praktijkopdrachten.
Deze stick is ook erg waardevol om later nog eens terug te kijken en opdrachten of voorbeelden te openen om voor uzelf dingen “na te maken”. Tevens is altijd inbegrepen: schrijfgerei, koffie, thee, versnaperingen en gezelligheid!

Examen en certificering. Ja. 
Er wordt aan het einde van de cursus een toets afgenomen en bij het goed afronden hiervan ontvangt u dan een certificaat.

Voor 2019 staan er geen groepstrainingen meer gepland i.v.m. andere projecten die wij hebben.


computercursus, Nijverdal, twente, Overijssel, salland, Rijssen, Holten, Hellendoorn, Daarle, Daarleveen, Vriezenveen, Almelo, Hengelo, Enschede, Delden, Goor, Raalte, Mariënheem, Zwolle, Wijhe, wierden, Borne, Aadorp, Geesteren, Rijssen, Goor, Enter, Oldenzaal, Luttenberg, Lemele, vroomshoop, computertraining, computer, training, cursus, regio, haarle, nieuw heeten, Altra, praktijkgericht, praktijkgerichte, praktijkopdrachten, kleine groepen, individueel,basiscusus windows, beginnerscursus, starterscursus, intake, intaketest, omscholing, herplaatsing, re-integratie, pc opleiding, windows vista