Cursus Administratief medewerkster (er).

Wat kunt u van deze cursus verwachten?

Indien u wilt solliciteren, wilt of moet omscholen, of reeds werkzaam bent in een functie waarbij u duidelijk kennis en ervaring nodig heeft van processen in een bedrijf en van Word en Excel dan is deze cursus de ideale opstap.

U leert niet alleen uitstekend werken met de Office pakketten Word en Excel maar zult ook ervaren hoe het er in bedrijven aan toe gaat met bepaalde processen bij verkoop en administratie. Uiteraard ontbreekt communicatie via E-mail en bedrijfsmatig gebruik van Internet niet.

Als u tevens de verantwoordelijkheid krijgt over de dagelijkse boekhouding dan wordt ook onze cursus “Boekhouden voor het MKB” in uw lesprogramma verwerkt.

Aan het werk, de juiste baan.

Voor re-integratie bureaus, arbeidsbemiddelaars, en arbeidsconsulenten is dit de ideale cursus om aan te bieden aan de aan hen toevertrouwde kandidaten. Maar ook als u zelf een andere functie wilt, is dít uw stap naar een nieuwe toekomst!

Veel ervaring.

Wij hebben veel ervaring met het voorbereiden van sollicitanten of kandidaten op herplaatsing in het arbeidsproces en bedrijfsleven. Door onze ervaring in zéér veel branches, van zorg tot bouw en van handelsonderneming tot dienstverlening weten we precies wat iemand “in huis” moet hebben om succesvol aan de slag te kunnen gaan!

Overleg even over uw situatie!

Wij moedigen u aan om vrijblijvend contact met ons op te nemen, we vertellen u dan hoe we werken, en u kunt ons even vertellen wat precies de doelstelling is. Dit soort trajecten vereisen toch vaak een aanpak op maat.

Overige informatie over deze cursus.

Meer weten over deze leuke en leerzame cursus? Bel ons even op 0548-620887 of mail ons vrijblijvend!

computercursus, Nijverdal, twente, Overijssel, salland, Rijssen, Holten, Hellendoorn, Daarle, Daarleveen, Vriezenveen, Almelo, Hengelo, Enschede, Delden, Goor, Raalte, Mariënheem, Zwolle, Wijhe, wierden, Borne, Aadorp, Geesteren, Rijssen, Goor, Enter, Oldenzaal, Luttenberg, Lemele, vroomshoop, computertraining, computer, training, cursus, regio, haarle, nieuw heeten, Altra, praktijkgericht, praktijkgerichte, praktijkopdrachten, kleine groepen, individueel